Milena 2 Objavio Novembar 28, 2021 Fudbaleri Milana i Sasuola sastaće se od 15 sati i utakmici 14. kola italijanske Serije A. Milan je nakon fantastične serije upao u manju rezultatsku krizu, a u prethodnom kolu je doživio i prvi poraz u prvenstvu (Fiorentina 4:3). Ipak, ''rosoneri'' su u Ligi šampiona, pobjedom nad Altetikom u gostima (1:0), pokazali da ih nije mnogo poremetio taj neuspjeh. Sa druge strane, Sasuolo igra promjenljivo ove sezone i nije realno očekivati da bi mogli pomrsiti račune domaćinu na San Siru. AC MILAN pobijednik - 1.60 NERIJEŠENO - 4.50 SASSUOLO CALCIO pobijednik - 5.20 S toga, predlažemo da odigrate ''jedinicu'' uz poklon kvotu u Meridianu - 1.60! Što se tiče igre na golove 3+ je dobra opcija sa kvotom 1.53! Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima
Srdjanm 0 Objavio Novembar 28, 2021 Milan mora ovo dobiti kako zna i umoje a velike su vjerovatnoce.. Male su kvote zato najbolje kladiti se na lajv kladjenje Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima
Bato 1 Objavio Novembar 28, 2021 Na igru GG3+ je bila odlicna kvota i evo dobro je sto sam to ispratio.. prvo poluvrijeme se se dobro izgadjali sa golovima Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima
Staša 0 Objavio Novembar 28, 2021 Milan je ovde siguran favorit ponuđena kvota na njega mi je sasvim okej Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima
Pedja 1 Objavio Novembar 28, 2021 Sve mi se cini da Milan nema vise konkurencije sto se tice najgoreg kluba... postali su vodeci u tome... Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima