Milena Objavio Novembar 28, 2021 Share Objavio Novembar 28, 2021 Fudbaleri Milana i Sasuola sastaće se od 15 sati i utakmici 14. kola italijanske Serije A. Milan je nakon fantastične serije upao u manju rezultatsku krizu, a u prethodnom kolu je doživio i prvi poraz u prvenstvu (Fiorentina 4:3). Ipak, ''rosoneri'' su u Ligi šampiona, pobjedom nad Altetikom u gostima (1:0), pokazali da ih nije mnogo poremetio taj neuspjeh. Sa druge strane, Sasuolo igra promjenljivo ove sezone i nije realno očekivati da bi mogli pomrsiti račune domaćinu na San Siru. AC MILAN pobijednik - 1.60 NERIJEŠENO - 4.50 SASSUOLO CALCIO pobijednik - 5.20 S toga, predlažemo da odigrate ''jedinicu'' uz poklon kvotu u Meridianu - 1.60! Što se tiče igre na golove 3+ je dobra opcija sa kvotom 1.53! Citat Link to comment Podijeli na drugim sajtovima More sharing options...
Srdjanm Objavio Novembar 28, 2021 Share Objavio Novembar 28, 2021 Milan mora ovo dobiti kako zna i umoje a velike su vjerovatnoce.. Male su kvote zato najbolje kladiti se na lajv kladjenje Citat Link to comment Podijeli na drugim sajtovima More sharing options...
Bato Objavio Novembar 28, 2021 Share Objavio Novembar 28, 2021 Na igru GG3+ je bila odlicna kvota i evo dobro je sto sam to ispratio.. prvo poluvrijeme se se dobro izgadjali sa golovima Citat Link to comment Podijeli na drugim sajtovima More sharing options...
Staša Objavio Novembar 28, 2021 Share Objavio Novembar 28, 2021 Milan je ovde siguran favorit ponuđena kvota na njega mi je sasvim okej Citat Link to comment Podijeli na drugim sajtovima More sharing options...
Pedja Objavio Novembar 28, 2021 Share Objavio Novembar 28, 2021 Sve mi se cini da Milan nema vise konkurencije sto se tice najgoreg kluba... postali su vodeci u tome... Citat Link to comment Podijeli na drugim sajtovima More sharing options...