Milena 2 Objavio Novembar 16, 2021 Crna Gora i Turska zatvoriće od 20 sati i 45 minuta kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Crna Gora je odavno izgubila šansu da se domogne makar baraža. ”Sokoli” su ipak, u posljednjem meču protiv Holandije pokazali da posjeduju kvalitet. Uprkos činjenici da su nastupili bez sedam standardnih reprezentativaca, Crnogorci su uspjeli u finišu da nadoknade zaostatak od 2:0 i osvoje bod protiv velike Holandije. Turska je u dosta dobroj situaciji pred meč ”pod Goricom” i pobjedom će u najmanju ruku obezbijediti baraž. Takođe Turci će se nadati porazu Holandije od Norveške kako bi ugrabili prvo mjesto i direktan plasman. Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima
Bato 1 Objavio Novembar 16, 2021 I ocekivao sam da Meridian na ovaj mec da najvece kvote. Kvota na Crnu Goru je takodje ocekivana. Jedino da idem navijacki pa da odigram jedinicu .. ali dobro, i vece kvote su dolazile 😉 Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima
Balsa 0 Objavio Novembar 16, 2021 Objektivno tim turske je jači od nas. Njima je ovo jako bitna utakmica a nama ništa ne znači. Svakako kladim se na nase pa kako nam bude Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima
Staša 0 Objavio Novembar 16, 2021 Mislim da je na ovaj mec najbolji izbor 3+ ponuđena kvota je dobra. Nebi se ja nesto igrao sa fiksevima može ovde biti iznenadjenja. Citat podijeli post Link to post Podijeli na drugim sajtovima